חוגגים ל"ג בעומר בבת ים

28.04.2021

עיריית בת ים פועלת לאורך כל השנה לטיפוח, תחזוקה ושדרוג של גינות ציבוריות הפרוסות ברחבי העיר בנוסף לאלפי דונמים של שטחי ציבור נוספים.

על מנת שכולנו נהנה מעיר יפה, נקיה ונעמה, על כל אחד לדאוג לשמירה על הניקיון הסביבה.

בערב ל"ג בעומר שיערך השנה בי"ז באייר תשפ"א, 29.4.21, מבעירים מדורות רק במקומות המורשים:

להלן  רשימת המגרשים שבהם ניתן להבעיר מדורות בל"ג בעומר:

1. חוף שירת הים- במגרש החניה- בחצי הדרומי- החוף הנפרד)
2. חוף הדקלים (במגרש החניה)
2.חוף תאיו ( במגרש החניה)
חל איסור מוחלט להדליק אש ומדורות בחוף הים ובגינות הציבוריות
לאור צו איסור הדלקת מדורות של נציב כבאות והצלה, עיריית בת-ים ממליצה לתושבים לקיים פעילות חלופית ברוח החג במקום מדורה כגון: טיולי עששיות.
במהלך ערב ל"ג בעומר יסיירו פקחים בגינות השונות ובחופי הים ויוודאו שאין הבערת אש במקום ויוטלו קנסות כנגד מבעירי מדורות שלא במקומות המותרים, במקביל יתקיימו סיורים של הפיקוח והשיטור העירוני במגרשים ובאתרים המותרים להבערת, ויוודאו שמירה על בטיחות אש מצד החוגגים. יש לעזוב את המתחם המדורה רק לאחר כיבוי מוחלט של האש ולשמור על בטיחות באש.