בת ים מחדשת מרגשת לוגו הבית
חברה וקהילה

הקדאיף של זיוה סבן

  1. ראשי
  2. חברה וקהילה
  3. הקדאיף של זיוה סבן

מטורקיה באהבה היישר לשולחן השבת.
קבלו את כדורי הקדאיף של אסתר קסטוריאנו!

מצרכים:
חצי קילו קדאיף, חצי קילו אגוזים או בוטנים טחונים לא מלוחים, 4 כוסות סוכר, כפית מלימון סחוט, קצת קינמון לפי הטעם לערבב עם האגוזים/בוטנים הטחונים

לסירופ:
מערבבים סוכר עם כ-5 כוסות מים בסיר ומבשלים על אש קטנה עד שכל הרכיבים מתאחדים לכדי סירופ סוכר.

אופן ההכנה:
לחמם את התנור מראש ולשמן את התבנית היטב עם מרגרינה.
לפתוח את שיערות הקדאיף ולמלא את התערובת של האגוזים ולסדר בתבנית, לסגור אותם כך שנוצרים כדורים.
לאפות עד שמזהיב על 180 מעלות
כשמוציאים מהתנור לשים מעל כל יחידה את סירופ הסוכר כשהוא חם.