ראש עיריית בת ים ושר החינוך סיכמו על תוספת מיליון שקלים לחינוך בבת ים

25.10.2020

ראש העיר צביקה ברוט ושר החינוך יואב גלנט קיימו ביום חמישי דיון מקצועי בנוכחות מנכ"לית העירייה יודפת אפק ארזי, סגן ראש העיר יהודה-הרוש, ממלא מקום ראש העיר ומחזיק תיק החינוך אלי יריב, ד"ר זיו חורב, סמנכ"לית חינוך ורווחה, שמעון אטיאס, מנכ"ל החברה לתרבות פנאי וספורט ף, מנהל אגף החינוך אהרון קצב וצוותים מקצועיים ממשרד החינוך.

בדיון סיכמו השניים על תוספת של מיליון שקלים להשקעה בחינוך בעיר כבר בשנת הלימודים הנוכחית. "העיר בת ים נמצאת בפיתוח רב בנושא החינוך ואנו מרגישים את זה בכל הנתונים המרשימים שלפנינו, העברה תקציבית נוספת תסייע לעיר להתפתח ולהשקיע משאבים רבים בחינוך ילדינו." אמר ראש העיר ברוט בדיון.
בנוסף, נעתר שר החינוך גלנט לבקשת ראש העיר צביקה וברוט והודיע כי בחודשים הקרובים יועברו 1,500 מחשבים שיחולקו דרך מנהלי בתי הספר לתלמידים. "זוהי בשורה גדולה שתאפשר לתלמידי בת ים ללמוד גם בצורה מקוונת בתקופה מאתגרת זו" אמר גלנט.
בדיון סיכמו גם השניים על קידום מהיר יותר של בינוי בתי ספר ישנים, אשר יתנו מענה ברמה גבוהה לתושבים.

ראש העיר צביקה ברוט אמר בסוף הדיון :"אני מודה לשר החינוך, יואב גלנט על היענותו לבקשות שלנו. הוספת מיליון שקלים לחינוך בעיר, עוד בשנת הלימודים הקרובה- תסייע לכל תלמיד ותלמיד, תייעל את מערכת החינוך ותביא את העיר ליעדים הטובים ביותר."