בצל הקורונה נערכים לשפעת החורף: עיריית בת-ים בשיתוף קופות החולים פותחת במבצע חיסוני שפעת

01.10.2020

לאחר מאמצים רבים של עיריית בת-ים, קופ"ח מכבי בשיתוף העירייה החלה לחסן לשפעת, עפ"י זימון מראש, אזרחים ותיקים בגילאי 75 ומעלה (חיסון מיוחד). עמדת החיסון פועלת החל מהיום (1/10) באודיטוריום העירוני ברח' הדדי 6. בהמשך השבוע, יוקמו בשיתוף העירייה עוד 5 עמדות.

בשבוע הקרוב יתרחב המבצע:

העירייה פועלת עם כל קופות החולים למתן החיסון ובשבוע הקרוב, עם קבלת חיסונים נוספים ממשרד הבריאות ייפתחו מוקדים לקבלת החיסון לכל מבוטחי קופות החולים ובטווחי גיל נוספים.

ראש העיר, צביקה ברוט:" בת-ים היא העיר עם אחוז האזרחים הותיקים הגבוה בארץ. מתוך הבנת מהמצב ולקראת החורף בצל הקורונה פעלנו להירתמות קופת החולים מכבי להתחיל כבר עכשיו בחיסון הגיל השלישי כצעד לשמירה עליהם. חשוב לנו, כרשות, לסייע לכל הגורמים הרפואיים, להעניק את הטיפול הרפואי הטוב והמהיר ביותר לאזרחים הוותיקים מבלי שיצטרכו להתרחק מהבית. העירייה ערוכה בכל האמצעים שיאפשרו לה המשך פעילות תקינה גם במצבי קיצון, והקימה עבור האזרחים הותיקים קו סיוע יחודיי להם. אני מבקש מתושבי בת-ים להמשיך ולפעול על פי ההנחיות בתקווה שמגפת הקורונה תחלוף במהרה ובבריאות איתנה לכולנו".