רחובותיה הותיקים של בת ים ממשיכים להתחדש

22.10.2018

רחובותיה הותיקים של בת ים ממשיכים להתחדש:

החלפת כבישים ומדרכות ברחובות: זרובבל, פרלשטיין, הגליל, העמדות, הדדי, השקמה, נרקיס, עוזיאל ושדרות העצמאות

בשנים האחרונות מבצעת עיריית בת ים עבודות התחדשות נרחבות ברחובותיה הותיקים של העיר, הכוללות קרצוף ריבוד הכבישים, החלפת מדרכות, שינויים בהסדרי תנועה ויצירת התאמות לנוחיותם של התושבים.

אחרי עשרות רחובות ששודרגו בשנה האחרונה מגיע תורם של רחובות נוספים: בשבוע הבא יחלו צוותי העירייה בעבודות לסלילת כביש חדש (קרצוף-ריבוד) ברחובות פרלשטיין והעמדות, זאת בנוסף להחלפת המדרכות שהושלמה בימים האחרונים גם כן ברחוב העמדות.

בנוסף לכך יחלו בשבועות הקרובים עבודות סלילת כביש חדש ברחוב הדדי, שבו יוחלפו גם המדרכות, יערכו שינויים בהסדרי תנועה ויתווספו חניות. וכן ברחובות השקמה ובן ציון.

לצד העבודות המתוכננות הסתיימו העבודות לסלילת הכביש מחדש ברחוב העצמאות בין בלפור לעוזיאל, וכן הסתיימו העבודות ברחוב הגליל. ברחוב נרקיס שם מתבצעות העבודות בימים אלו, שלצד חידוש הכביש נערכו הסדרי תנועה והרחוב היה ללא מוצא נפתח לתנועה.

גם בקדושי לוצק צפויות להסתיים בקרוב העבודות לסלילת שביל הולכי הרגל.

חידוש תשתיות הכבישים ועבודות הפיתוח השונות הוא חלק מרכזי במהלך שמובילה העירייה לטיפוח וחידוש המרחב הציבורי, ע"פ תוכנית אב רב שנתית. עבודות החידוש מתאפיינות במגוון רחב של פעולות ובקני מידה שונים, החל מפרויקטים תשתיתיים גדולים כמו שדרוג הרחובות וכלה בפעולות נקודתיות כגון החלפת מתקני משחקים, הצבת ספסלים, התקנת משטחי סינטטי במקום חולות והוספת ריהוט רחוב.

צילומים: דוברות