עשרות אלפי חוגגים באירועי יולי בבת ים

30.08.2018

מסכמים יולי של כוכבים ופותחים אוגוסט של חוויות

עשרות אלפי חוגגים באירועי יולי בבת ים

מה צפוי לנו באוגוסט? אליעד נחום, סאבלימינל, קובי אפללו, יהורם גאון, פסטיבל אמנות ותיאטרון רחוב ועוד ועוד ועוד

עשרות אלפי תושבים ומבקרים השתתפו באירועי יולי בבת ים, שכללו הופעות של מיטב אמני ישראל, פעילויות לילדים בגינות הציבוריות, הופעות סטאנד אפ לנוער, שעות סיפור וסדנאות אמנות ועוד ועוד.

אירועי הקיץ החלו השנה, כמו בארבע השנים האחרונות, עם מסיבת הרחוב של הנוער ונמשכו על בימת האמפי שם הופיעו מיטב אמני ישראל, ובהם שרית חדד, איתי לוי, רגב הוד, אביהו מדינה ומרגלית צנעני.

בגינות הציבוריות התקיימו מדי יום ביומו אירועי "חגיגה בגינה" לילדי העיר, לצד הצגות ילדים והקרנות סרטים במרכזים הקהילתיים. על בימת האמפי הציגו כוכבי הילדים רוי בוי, טל מוסרי ומור ואלדר, ובמוסדות התרבות התקיימו שעות סיפור, סדנאות מדע, סדנאות אמנות ועוד.

בני הנוער נהנו גם ביולי הזה מתוכנייה עשירה שכללה ערבי סטאנד אפ, פעילות שבועית בסימן עושים  שכונה מסביב לעולם, מסיבת ט"ו באב בקניון, חוגי ספורט וטורנירים ועוד.

לחובבי הספורט והכושר הגופני הוצעו מגוון רחב של פעילויות ספורטיביות ברחבי העיר בשעות הבוקר והערב, שכללו מגוון סוגי התעמלות ללא תשלום.

וזה כמובן לא הסוף... בימים אלו פותחת בת ים את חגיגות אוגוסט עם רשימה ארוכה של פעילויות והופעות.

רשימת האירועים המרכזיים בחודש אוגוסט:

2.8 | 21:00 | אליעד מארח את סאבלימינל | אמפי פיס | הכניסה חופשית

9.8 | 21:00 | קובי אפללו | אמפי פיס | הכניסה חופשית

16.8 | 21:00 | יהורם גאון | אמפי פיס | הכניסה חופשית

חגיגה בגינה - 1.8 ,8.8 בגן הלנה ראפ; 1.8, 8.8 בגן גביזון; 2.8,9.8 בגן אשכול; 5.8 בגן ברוור; 5.8 בגן נורדאו; 6.8 בגן הניצחון; 7.8 בגן הי"א; 7.8 בגינת כותר פיס. פעילויות לילדים ולכל המשפחה בגינות הציבוריות | הכניסה חופשית:

מוצ"ש חם בטיילת - ירידים והפעלות בטיילת בת ים | 4.8 | 11.8 | 18.8 | הכניסה חופשית

סטאנד אפ לנוער - הופעות של מיטב הסטנדאפיסטים לנוער בת ים

1.8 | דדי הגולש | הכניסה חופשית בהרשמה מראש באפליקציה "נוער בת-ים" | אודיטוריום, הדדי 6

8.8 | שלישיית בערך | 50 ₪ | היכל התרבות

15.8 | אדם שרון | הכניסה חופשית בהרשמה מראש באפליקציה "נוער בת-ים" | אודיטוריום, הדדי 6

שישי של ריקודי סלסה | כל שישי | 13:00-18:00 | גילאי 18-35 | הכניסה חופשית | מרכז צעירים, רהב 7

13:00-14:00 שיעור למתחילים, 14:00-18:00 מסיבת סלסה