חגיגות יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל בבת ים

22.04.2018

חגיגות יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל בבת ים:

עשרות אלפי תושבים חגגו 70 שנות עצמאות למדינה במגוון האירועים לאורך הטיילת וברחבת העירייה

עשרות אלפי תושבים חגגו 70 שנות עצמאות למדינת ישראל במגוון אירועים לאורך הטיילת וברחבת העירייה. חגיגות העצמאות המרכזיות החלו בהופעתו של הזמר פבלו רוזנברג באמפי פיס. לאחר מכן, הופיעו הלהקות הייצוגיות וכן התקיימה שירת ההללויה ההמונית, אשר שודרה בלייב כחלק שידורי הטקס המרכזי בהר הרצל שבירושלים, יחד עם ערים נוספות בארץ ובעולם.

בנוסף, במהלך הערב התקיים טקס חגיגי ובו הוענקו 5 אותות יקיר העיר ו-2 אותות פרח העיר לתושבים על תרומתם ופועלם לקהילה ולעיר. לאורך הטיילת התושבים נהנו מדוכני מזון ושתייה, הרקדה המונית, במת מופעי אש, במות מיצג, מופע תזמורת הנוער וכן משני מופעי הזיקוקים המסורתיים.

לחיות הלילה העירייה בשיתוף משרד התרבות והספורט ארגנו מסיבת חוף כחול לבן עד אור הבוקר עם מיטב ה-DJ'S של ישראל, ובניהם: סקאזי, עומרי גליקמן (התקווה 6), DJ  ערן ברנע, DJ רועי לייבוביץ', DJ רועי טוחנר. במהלך הלילה כיבדו בנוכחותם שרת התרבות והספורט מירי רגב ומפכ"ל המשטרה רוני אלשיך ובירכו את התושבים.

גם הציבור הדתי בעיר נהנה בחגיגות כחול לבן לכבוד עצמאותה ה-70 לישראל ברחבת העירייה במגוון אירועים ופעילויות, ובניהן תפילת ערבית חגיגית עם מופע-תפילה בהובלת החזן העולמי הרב דודו דרעי, אטרקציות ענק: באנג'י, ביתני משחק, מערת זחל ענקית, מתחם ג'ימבורי, דוכני יצירה ותוכן, הופעות בתי הספר של החמ"ד, ליווי והרקדה של להקת "כלים שלובים" ועוד.

החגיגות החלו עוד ביום שישי קודם לכן באמפי פיס עם הפנינג עצמאות לילדי הגנים והוריהם עם קופיקו ו"נתי הגעתי הופעתי".

צילום: יואב פלי