הישגים יוצאי דופן למגמת החינוך הגופני של מקיף 'רמות' באליפות החורף של ישראל בשחיה

03.01.2018

בשבוע שעבר יצאו 9 שחייני מגמת החינוך גופני של מקיף 'רמות' מכיתות ח׳- יב׳ לאליפות החורף של ישראל יחד עם חבריהם מאגודת הפועל בת-ים. ארבעה ימי תחרות עמוסים ברמה הפיזיולוגית והמנטלית בהם הציגו השחיינים, תלמידי בית הספר, את כישוריהם, כושרם ועמידותם בתנאי לחץ ותחרות. הנבחרת של תיכון 'רמות' עמדה בכל המטרות שהציבה לעצמה ואף יותר מכך, בין המטרות ניתן למנות: שיפור שיאים אישיים, זכייה במדליה, שבירת שיאיים ישראלים, השתתפות במשחי שליחים כחלק מחיזוק השייכות הקבוצתית ולהנות מהתהלך בכלל ומהתחרות בפרט.

נבחרת בית הספר חזרה עם ההישגים הבאים:

8 מדליות ( מתוך 19 אגודתיות ) בחלוקה ל : 5 זהב , 1 כסף , 2 ארד .

11 שיאי ישראל לגילאי 12-15 של שתי בנות

( דריה גולובטי ז׳2 , בקי פוזדנר ח׳2 ) .

1 גביע הצטיינות לשחיינית מצטיינת גיל 13

קריטריון לנבחרת ישראל גיל קדטים לבקי פוזנר

קריטריון לנבחרת ישראל גיל קדטים לזיו כהן י׳3 .

ד"ר סמדר כהן, מנהלת מקיף 'רמות' מסרה: "ההישגים הנפלאים של ענף השחייה הם בבואה של המעשה החינוכי המתרחש בבית ספר. אנו רואים את התהליך שעוברת נבחרת השחייה שלנו בפרספקטיבה רחבה יותר, מקרה בוחן שניתן להחיל אותו על תהליכים חינוכיים-ערכיים-לימודיים שמתרחשים אצלנו וניתן ללמוד ממנו, מקרה שמאפיין את בית ספרנו, וזאת כמובן מבלי להתעלם מהכישרון ומהיכולת הייחודית בהם התברכו השחיינים. אני רוצה להודות לצוות חינוך גופני ולרכז המגמה-מאיר לויה על הגישה החיובית והמקדמת בהובלתו. אין ספק שהתלמידים והצוות מציבים את המגמה כאחת המגמות החינוך הגופני המוצלחות בארץ. בחודש הבא יזנקו למים שחייניה הצעירים של המגמה לאליפות ישראל לצעירים (ז׳ בנות ז׳, ח׳ בנים) אני בטוחה שגם הם יחזרו עם הישגים דומים."

צילום: מקיף רמות