עיריית בת ים קיימה פעילות למען בטיחות בדרכים עבוד ילדי העיר

נלחמים על החיים

עיירית בת ים קיימה פעילות למען בטיחות בדרכים עבור ילדי העיר

במסגרת הפעילות נערכה הגרלה בה זכתה אחת המשתתפות באופני הרים

מאות ילדים והורים השתתפו השבוע בהפנינג בנושא זהירות בדרכים  שהתקיימה בקניון בת ים תחת הכותרת "נלחמים על החיים". בשטח הקניון נפתחו תחנות פעילות מגוונות  והמשתתפים נחשפו לכללי הזה"ב (זהירות בדרכים) כמשתמשי דרך, באמצעות מייצג בלונים מרהיב ביופיו אשר סימל 5 אלמנטים שונים כגון: רמזור, תמרור וכו'. בין היתר, לקחו חלק בהפנינג מסבירים מהרשות למלחמה בתאונות הדרכים, פנטומימאים, רכב הסברה, חלוקת תמונות מגנטיות למזכרת, תחנות משחק לילדים וחתימה על אמנה לשמירת המשפחה בדרכים.

ילדים אשר לקחו חלק בפעילות נדרשו לנחש את מספר הבלונים הכלולים במיצג ומי שניחש את המספר זכה בפרס. בנוסף, הוקם בקניון קיר מגנטים, כאשר כל הילדים הצמידו מגנט אחד שקיבלו על הקיר כחתימה והתחייבות על שמירה על כללי הדרך.

בסיום הפעילות הוגרלו אופני הרים משוכללים מבין כל הילדים שלקחו חלק בפעילות במהלך השבוע הקרוב יגיע הזוכה יחד עם הוריו למשרדי העירייה לקבלת השובר לקניית האופניים. הפעילות נערכה ע"י המטה לבטיחות בדרכים בעירייה.

צילום: צחי בן גיגי