בת ים ציינה את שבוע הנגישות עם מגוון פעילויות

07.12.2017

פשוט להתקרב:

בת ים ציינה את שבוע הנגישות עם מגוון פעילויות לכל המשפחה

עיריית בת ים ציינה את שבוע הנגישות במהלך כל השבוע האחרון, 3-7.12, בעשרות פעילויות להעלאת המודעות בקרב הציבור, במגוון מוסדות התרבות ברחבי העיר. כמו כן, במהלך כל השבוע התקיימו פעילויות בנושא בבתי הספר ובמסגרות החינוכיות בעיר.

בין האירועים בשבוע הנגישות התקיים בוקר פתוח למעסיקים על היתרונות שבהעסקת אנשים עם צרכים מיוחדים, התקיימו מפגשים וסדנאות עם תושבים בהוסטלים בעיר בהם מתגוררים בעלי צרכים מיוחדים, הוקרן הסרט "איך מסמנים אהבה" במסגרת פרויקט סביונים, ערב הקראת שירים ב"אנוש" בהשתתפות הסופר והמשורר יחזקאל נפשי, מופע סטאנד אפ של דדי גל ומישל סבח במרכז צעירים וכן פרויקט מיוחד במרכז כלים שבו בוגרים עם אתגור שכלי- התפתחותי ורקדנים יוצרים.

שבוע הנגישות הינו שבוע שיזמה עיריית בת ים לפני כארבע שנים כחלק מפעולות ההנגשה של העיר והמרחב הציבורי לכל בעלי המוגבלויות והצרכים המיוחדים והוא מתקיים בשיתוף אגף הרווחה, עמותות וארגוני נכים ובעלי צרכים מיוחדים.

צילום: יואב פלי