מסיבת בר מצווה לבני ובנות מצווה מהעדה האתיופית

09.11.2017

עיריית בת ים בשיתוף עמותת ציונה ערכו מסיבת בר מצווה לכ-32 בני ובנות מצווה מהעדה האתיופית

ביום שני האחרון התקיים אירוע מרגש של עיריית בת ים בסיוע עמותת 'ציונה'  במסגרת האירוע ערכו הגופים חגיגה לבני ובנות מצווה בני העדה האתיופית מהעיר באולם 'שיין' בבת ים. באירוע נכחו: ראש עיריית בת ים, יוסי בכר, יו"ר עמותת ציונה, רוז'ה פינטו, שהגיע במיוחד מצרפת וחברי הנהלת העיר.

האירוע יתקיים עבור 32 ילדי משפחות מבת ים בני העדה האתיופית (27 בנים ו-5 בנות) ובמעמד יו"ר עמותת ציונה המגיע במיוחד מצרפת. האירוע כלל ברכות, ארוחת ערב חגיגית, ריקודים ומופע אמנותי.

היום המרגש החל בשעות הבוקר כשהילדים ובני משפחותיהם הגיעו לבית הכנסת "שבת אחים" בו התקיים אירוע העלייה לתורה במעמד יו"ר עמותת ציונה, רוז'ה פינטו ונציגי העמותה, מנהלים ועובדים בעיריית בת ים.

אירוע בני/בנות המצווה התקיים הודות לתרומתה האדיבה של עמותת ציונה. במהלך יום זה עולים הילדים לתורה ומשתתפים באירוע מכובד עם בני משפחותיהם. בנוסף לקראת היום המיוחד הוענק בטקס מרגש לבני המצווה ערכת מיוחדת שנרכשה על ידי העמותה שכללה: תפילין מהודרים, טלית, סידור וכיפה ותווי שי לרכישת בגדים ונעלים.

ראש עיריית בת ים, יוסי בכר, ברך את בני ובנות המצווה והודה לעמותת ציונה: "אני מאחל שכל אחת ואחד מכם ימצא את תחום המצוינות האישי שלו. בפניכם דרך ארוכה ומרתקת אל עבר העתיד שכל אחד מכם יסלול לעצמו. האמינו בעצמכם והגשימו את חלומותיכם. אני מבקש להביע את הוקרתי ותודתי לעמותת ציונה הפועלת למען בת ים ותושביה ובזכותה אנו נמצאים באירוע היום."

צילום: דוברות