200 גמלאים השתתפו באירוע יום ההליכה הבינלאומי

30.11.-0001

200  גמלאים  השתתפו באירוע יום ההליכה הבינלאומי שהתקיים בבת ים ביום חמישי 26.10.17

הולכים על זה: 200 אזרחים ותיקים גילו כושר ורוח ספורטיבית והשתתפו באירוע יום ההליכה הבינלאומי שהתקיים ביום חמישי  26.10.17, הפעילות כללה הליכה עם מקלות נורדיים באורך קילומטר מהאמפי פיס עד לטיילת הדרומית החדשה.

האירוע שהתקיים בשיתוף עיריית בת ים ומשרד התרבות והספורט, נועד לפתח את מודעות האזרחים בכל קבוצות האוכלוסייה ולהעלות לסדר היום הציבורי את נושא חשיבות הפעילות הגופנית כתורמת לאורח חיים בריא.

יום ההליכה יצוין ברחבי הארץ במגוון אירועים. עיריית בת ים בחרה לערוך פעילות של הליכה נורדית – הליכה באמצעות מקלות ייעודיים -  בקרב אזרחיה הותיקים.

הזניק את ההליכה וצעד עם האזרחים הותיקים, חבר הנהלת העיר ומחזיק תיק הספורט ויקטור טל. בתום ההליכה התקיימה פעילות ספורטיבית ייחודית.

צילומים: המחלקה לספורט