ראש העיר פתח את מבצע ההתרמה הארצי של האגודה למלחמה בסרטן עם תרומת העירייה

16.10.2017

ראש העיר, יוסי בכר, פתח את מבצע ההתרמה הארצי של האגודה למלחמה בסרטן, והעניק את התרומה הראשונה – תרומת העירייה

מבצע ההתרמה השנתי של האגודה למלחמה בסרטן "הקש בדלת" יתקיים בבת ים וברחבי הארץ ב- 23.10 .

ראש העיר, יוסי בכר, פתח היום, כמדי שנה, את מבצע ההתרמה בבת ים והעניק את התרומה הראשונה ליושבת ראש הסניף, יהודית מנצור, ולנציגות המתנדבים שהגיעו איתה: רעיה אזוגי ושרה סיטון.

סניף האגודה למלחמה בסרטן בבת ים הוקם לפני כ-45 שנים והוא מטפל חולי סרטן בעיר במישורים שונים ובהם ביקורי בית אצל חולים המקבלים תמיכה כספית, קשר עם המחלקה האונקולוגית לטיפול יום בבי"ח "וולפסון", חלוקת שי בחגים לחולים, פיזור ואיסוף קופות התרמה בבתי העסק וריכוז יום ההתרמה השנתי.

ראש העיר, יוסי בכר, הביע את תודתו לנציגי המתנדבים על פעילותם המבורכת ועל נתינתם למען הזולת. הוא איחל להם הצלחה במבצע ההתרמה והביע תקווה כי האגודה תזכה לתרומות רבות במהלך המבצע.

על האגודה למלחמה בסרטן:

האגודה למלחמה בסרטן, הינה ארגון מתנדבים מהגדולים בארץ, שמטרתו לסייע במניעה באבחון ובטיפול במחלות הסרטן. ביו פעילויותיו: הקמת "יד להחלמה" לנשים החולות בסרטן שד, הקמת קבוצות תמיכה לחולים, למחלימים ולבני משפחותיהם, נופש משפחותי לילדים חולים ולבני משפחותיהם, הענקת מחשבים לילדים חולי סרטן, השלמת חומר נלמד ועוד יצוין כי האגודה למלחמה בסרטן אינה נתמכת באמצעות תקציב ממשלתי כלשהו ותרומות הציבור הן מקור ההכנסה היחידי למימון פעילותה.

בתצלום: ראש העיר, יוסי בכר, יו"ר סניף האגודה למלחמה בסרטן בבת ים, יהודית מנצור, נציגי המתנדבים, שרה סיטון רעיה אזוגי  ויהודית לנדאו אחראית התרמות רשותית מאגף החינוך.

צילומים: חמוטל כהן