יום ההליכה הבינלאומי בבת ים

20.10.2017

גמלאי בת ים ישתתפו באירוע יום ההליכה הבינלאומי שיתקיים בבת ים ביום חמישי 26.10.17

הולכים על זה: ביום חמישי 26.10 יתקיים בבת ים יום ההליכה הבינלאומי הנערך באופן מסורתי במרבית המדינות החברות בארגון הבריאות העולמי.

האירוע, המתקיים בשיתוף עיריית בת ים ומשרד התרבות והספורט, ומטרתו לפתח את מודעות האזרחים בכל קבוצות האוכלוסייה ולהעלות לסדר היום הציבורי את נושא חשיבות הפעילות הגופנית כתורמת אורח חיים בריא. בסקרים שנעשו, צוינה ההליכה כפעילות הספורטיבית הרווחת ביותר בקרב האוכלוסייה הבוגרת, היא אפשרית לכולם, לא עולה בכסף ושווה לכל נפש.

יום ההליכה יצוין ברחבי הארץ  ועיריית בת ים בחרה לערוך פעילות של הליכה נורדית – הליכה באמצעות מקלות ייעודיים -  בקרב האזרחים הותיקים.

יום ההליכה יתקיים ביום חמישי, 26.10.17 בין  השעות 08:00-11:00 בצעדה שאורכה כקילומטר מהאמפי פיס ועד דרום הטיילת. בסיומה תתקיים פעילות ספורטיבית ייחודית.

לפרטים והצטרפות: דיקלה פרץ, טל: 03-5080025. שלוחה 216 .

צילומי ארכיון:  דוברות