עצרת לציון 22 שנה לרצח רבין ז"ל

22.10.2017

עיריית בת ים מציינת 22 שנה לרצח רבין בסימן "כולנו שווים"

עיריית בת ים תציין 22 שנים לרצח ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל, בעצרת מרכזית שתתקיים ביום ראשון,  5.11.17 ט"ז בחשוון תשע"ח, בשעה 19:30, בהיכל התרבות.

בעצרת יישאו דברים ראש העיר, יוסי בכר, רב השכונות הרב יעקב רוז'ה ושר החינוך לשעבר הרב שי פירון.

השנה תעמוד העצרת בסימן "כולנו שווים, מפסיקים עם הסטיגמות", שמטרתה לעורר את המודעות לכוחן השלילי של מילים כמו גם מעשים, ולעודד את ההכרה בכך שעל אף השוני בין אחד לשני, עלינו לכבד ולקבל כל אדם באשר הוא.

לפני העצרת יתקיימו מעגלי שיח בהשתתפות חברי תנועות הנוער וארגוני הנוער בבת ים, במסגרתם ידונו בכל אותם ערכים של כבוד הדדי, סובלנות וקבלת האחר.

להקת הנוער הייצוגית "קול הים" תלווה את הטקס וקבוצת תיאטרון הנוער הייצוגית "סאטקסט" תציג קטעים מקוריים.

כמדי שנה, מובילים את העצרת במשותף המחלקה לנוער וצעירים, המחלקה לקהילה ומניעה מועצת הנוער העירונית.

הציבור מוזמן להגיע ולחלוק כבוד.