סדנאות לעולים חדשים ללא עלות

16.10.2017

עיריית בת ים תקיים מפגשים בנושאים שונים הקשורים לתהליך האינטגרציה של עולים חדשים בחיים החברתיים והתרבותיים של החברה הישראלית- ללא עלות.

המחלקה לעולים חדשים באגף הרווחה של עיריית, תקיים מספר מפגשים בנושאים שונים, הקשורים לתהליך האינטגרציה של עולים חדשים בחיים החברתיים והתרבותיים של החברה הישראלית.

המשתתפים יקבלו מידע אודות המערכת הבנקאית בישראל, תהליכי פתיחת חשבון בנק, מה חשוב לדעת לפני שמחליטים על פתיחת חשבון, קרנות פנסיה, תכניות חיסכון, הורות במעבר למדינה אחרת, הכרות עם מסגרות החינוך בישראל, צרכים רגשיים וחברתיים של ילדים עולים, הסתגלות ילדים והורים בחברה ומציאות חדשה ועוד.

המפגשים יתקיימו ב-23.10.17, 8.11.17, בשעה 17:30 בבניין מוזיאון MOBY (סטרומה 6)- הכניסה חופשיתלהרשמה מוקדמת, אנא צרו קשר בטלפון או שלחו את שמכם לכתובת הדואר האלקטרוני שלהלן. טלפון 03-5556100 ובדוא"ל:  marina-g@bat-yam.muni.il