כ-130 מקומות חניה נוספים לשימוש תושבי העיר

13.04.2017

ראש העיר, יוסי בכר, חתם על צווי חניה במגרשים ריקים, שיוסיפו כ-130 מקומות  חניה לשימוש תושבי העיר

פתרון נוסף בנושא הוספת מקומות חניה בבת ים יוצא לדרך: 130 מקומות חניה חדשים יתווספו בחודשים הקרובים. זאת לאחר שראש העיר, יוסי בכר, הוציא צווי חניה לשימוש ארעי במגרשים השייכים לעירייה ולגורמים פרטיים, ברחובות ביאליק, שאול המלך, אורט ישראל באזור העסקים ובר אילן.

בעבר העירייה קיימה הליך דומה לטובת הוצאת צווי גינון במגרשים נטושים, בהם ניטעו חורשות זמניות(תוקפם של הצווים הם לחמש שנים)המשמשות כריאות ירוקות עבור כלל הציבור ומהווה פתרון המונע השלכת פסולת במגרשים ריקים.

הוצאת צווי החניה הם נדבך נוסף בעשייה עירונית לקידום סוגיית החניה, הכוללת בין היתר יצירת חניונים מוסדרים, חניון למשאיות ורכב כבד ברחוב יצחק נפחא וסימוני כחול לבן, המעניקים עדיפות לתושבי בת ים.

בשנה שעברה יצאו צווי החניה בקרבת בתי הספר יגאל אלון בית וגן וברחוב אורט ישראל אשר הניבו עשרות מקומות חניה לתושבים ולמבקרים ובימים אלו מוקמים חניונים, ברחוב יצחק שדה בקרבת גן אשכול.