הישגים ספורטיביים לנבחרת עיריית בת ים

13.11.2016

הישגים לעיריית בת ים בספורטיאדה:

נבחרת הקט-רגל של העירייה זכתה במקום הראשון ; המציל שחר גוטליב הגיע למקום הראשון בתחרות שייט

הישגים מרשימים לעובדי עיריית בת-ים בספורטיאדה ה- 36, שנערכה לאחרונה באילת.

נבחרת הקט-רגל של עיריית בת-ים זכתה במקום הראשון בתחרות קט- רגל מעל גיל 35,  לאחר ששחקניה גברו על קבוצות רבות וניצחו בגמר את קבוצת "חברת חשמל דרום" עם התוצאה 3-4.

גם בתחום השייט קטפה הנבחרת העירונית הישגים, כאשר השייט שחר גוטליב, מציל באגף החופים, העפיל למקום הראשון בתחרות שייט מדגם לייזר, וחזר עם הגביע.

נבחרת הקט-רגל הוקמה רק לפני כחצי שנה, והחליפה את קבוצת הכדורגל שפעלה במסגרת עיריית בת-ים במשך עשרות שנים. חברי הקבוצה, שכולם עובדי עירייה ממחלקות ותחומי עיסוק שונים, מתאמנים פעם בשבוע עם מאמנם קו בי בטרן, שאף הוא עובד עיריית בת-ים.

הספורטיאדה, הינה אירוע הספורט העממי הגדול בישראל מיסודן של "הפועל" ושל "ההסתדרות החדשה", והיא מהווה את אירוע השיא המסכם של הליגה למקומות עבודה המתקיימת לאורך השנה. לספורטיאדה מגיעים מידי שנה כ-7,000 ספורטאים מעשרות מקומות עבודה, המתחרים במסגרת קבוצותיהם במגוון ענפי ספורט בחמישה עשר ענפי ספורט שונים, ביניהם: כדורגל, כדורסל, כדורסל נשים, כדור עף, קט רגל, טניס לבן, טניס שולחן, שחייה, שייט, ברידג', שחמט, אופני הרים, קליעה למטרה ושש בש.