מנקים את הגוף והנפש: עיריית בת-ים מזמינה אתכם לסיורי סליחות בעיר ומחוצה לה

07.09.2023

עיריית בת-ים מזמינה את כל המשפחה לסיורי סליחות שיתקיימו בעיר ומחוצה לה. אירועי הסליחות יתקיימו ברובע עמידר, טיילת בת-ים, היכל התרבות וסיורים מאורגנים לירושלים.

סיור סליחות ברובע עמידר- מסע חווייתי בין בתי הכנסת הססגוניים ברובע עמידר, הליכה בסמטאות לצד צלילי פיוטי הסליחות המסורתיים, שם יוכלו לפגוש המרקם המיוחד שנוצר בארץ ישראל ובעיקר את עצמנו.

הסיור מתקיים ביום ראשון, 10.9, רובע עמידר- רח' רוטשילד 40, בשעה 20:00. הפעילות תתקיים בקבוצות עד 50 אנשים ובנוסף, ישנה פעילות ייחודית להורה וילד, לגילאי 5-12. עלות כרטיס: 10 ₪ ( החל מילד שלישי ללא עלות).

לפרטים והרשמה: לחצו כאן

"סליחות נוסח תחריר" בניצוחו של הפייטן יאיר כוכב ולהקתו והזמר דניאל סעדון- מופע קונספט מוסיקלי, בהשראת פיוטי הסליחות והימים הנוראים ממסורות מגוונות.

הפיוטים וקטעי התפילה מוגשים בעיבודים ייחודיים בשילוב מגוון יצירות. מופע הסליחות בניצוחו של הפייטן יאיר כוכב ולהקתו והזמר דניאל סעדון.

יום חמישי, 14.9, רחבת המזח טיילת בת-ים, בשעה 20:30. הכניסה חופשית.

להרשמה: לחצו כאן

"תן ושלום בינינו"- אירוע סליחות ענק עם מופע ייחודי ומרגש של הזמר החסידי אברהם פריד. יום רביעי, 20.9, היכל התרבות בת-ים, בשעה 22:00. עלות כרטיס: 35 ₪.

לפרטים והרשמה: לחצו כאן

עיריית בת-ים דואגת לתושביה לסיורי סליחות מאורגנים וייחודיים מבת-ים לירושלים:

סיור משפחות לירושלים- סיור סליחות ייחודי בין שכונות העיר ירושלים, יחד נצא למסע עם פיוטי סליחות, והדרכה של הרב שי בן נחום.

יום חמישי, 21.9, יציאה מרח' הפלמ"ח 14 בת-ים בשעה 17:00.
עלות הסיור: 50 ש"ח למבוגר ו- 40 ש"ח לילד.

לפרטים והרשמה: לחצו כאן

"שומר החומות", סיור סליחות לירושלים בסימן הידברות וערבות הדדית ממשכנות שאננים לעיר העתיקה -הסיור ילווה בנגנים ושחקנים, בו נשאב השראה מדמויותיהם של:

דוד המלך, משה ויהודית מונטיפיורי על הושטת יד ודרישה לחשבון נפש, סיפורם של המתיישבים הראשונים ומהותה של הסליחה. הסיור מאורגן ע"י מחלקת קהילה בעיריית בת-ים בשיתוף החטיבה לחינוך וקהילה, קק"ל.

יום ה׳, 21.9, יציאה מ- "אמפי פיס" בת-ים בשעה 18:15, שעת חזרה משוערת: 01:30. הסיור מיועד לגילאי 18 ומעלה. עלות כרטיס: 30 ₪.

קרדיט תמונה: By Amateur007  Adobe stock