נפתחו אירועי קיץ פנומנל בבת-ים: למעלה מ3,000 מבלים בפסטיבל פתיחת הקיץ

13.07.2023

בהמשך ליריית הפתיחה שהתקיימה אמש לקיץ פנומנל בבת-ים, הערב פסטיבל פתיחת הקיץ ממשיך במופע מטורף: אביב גפן מארח את נינט טייב

עיריית בת-ים פתחה אמש את חגיגות אירועי קיץ 2023 בבת-ים, בפסטיבל פתיחת קיץ פנומנל היסטרי. למעלה מ-3000 אנשים הגיעו לפסטיבל לחגוג, לבלות ולהנות מהמופע של להקת פול טראנק.

יומיים של פסטיבל שהחל אתמול וימשך גם היום, עם דיג'י, להקות חימום, מתחם פוד טראק, בירות מכל העולם וגולת הכותרת: מופע מטורף של אביב גפן שיארח את נינט. פתיחת שערים: 19:00, הכניסה חופשית מגיל 18+ (מתחת לגיל 18 בליווי מבוגר).

בנוסף, ביום שני, 3.7, החלו אירועי הנוער בחוף הריביירה בבת-ים. 6 אירועים מסביב לעולם לאורך חודשי יולי-אוגוסט שיתקיימו בכל יום ב' מה-3.7- 14.8 (לא כולל ט' באב-24.7) ומיועדים לתלמידי כיתות ז'-יב'. כל שבוע האירוע יהיה סביב מדינה אחרת: אמריקה, ישראל, מקסיקו, איטליה, מרוקו וברזיל.

השבוע נחתו הנוער הבת-ימי היישר באמריקה ונהנו מתחרויות יריד נושאות פרסים, עמדות מזון הכוללות שערות סבתא פופקורן ועוד, דייג׳י, עמדות צילום וסדנת היפ-הופ של ביה"ס לריקוד של שני מחלב.

קרדיט צילום: עיריית בת-ים