קיץ פנומנל: כווווולם מגיעים לבת-ים!

29.06.2023

עיריית בת-ים מפרסמת באופן רישמי את תוכנית הקיץ ה-פנומנלית:
האירוע המרכזי של הקיץ- אהבה
על החוף, פסטיבל בת ים ה-2 מתרחב לשלושה ימים, מופע המזרקות המדובר חוזר, הופעות של מיטב האמנים, פסטיבל גלישה, חוף הנוער, אירועי קהילות ברובעים, הפעלות, סדנאות ועוד לכל הגילאים ולכל המשפחה.

עיריית בת-ים בשיתוף עם מפעל הפיס שמחה להזמין את תושביה לקיץ פנומנל שלא נראה כמותו: הופעות של מיטב אמני ישראל, שלל פסטיבלים, הפעלות וסדנאות. אירועים לכל הגילאים ולכל המשפחה.

מה בתכנית:

• יריית הפתיחה של הקיץ תתקיים כבר בשבוע הבא, 4-5.7 באמפי בת-ים בפסטיבל פתיחת הקיץ, יומיים של הופעות בכניסה חופשית. בערב הראשון יופיעו פול טראנס ולמחרת אביב גפן ונינט טייב, כל זה לצד  מתחם פוד טראק ובירות מכל העולם.

• חגיגות אירוע של סיפור ברובעים- אירועים לכל המשפחה בשכונות הכוללים מופעים, הפעלות וסדנאות. ב-3.7 בגינת גביזון, ב-31.7 בגן הלנה ראפ, ב- 7.8 בגינת הניחון, ב-14.8 בגינת ברוור וב-25.8 בגינת אשכול. פעילות קהילתית לקטנטנים לאורך כל הקיץ ברחבי העיר: שעות סיפור, הצגות ופעילויות מוזיקליות ואירועים ייעודיים לציבור החרדי. במתחם יהיו מתנפחים, סדנאות יצירה, מתחם ביוטי, סדנאות יצירה, הקראת סיפורים, ספרייה ניידת, מתחם לגיל הרך.

• מוזיאון בת-ים לאומנות ועירית בת-ים מציגים: כרטיס משפחתי משולב לסיור בתערוכה, סרט קולנוע לילדים והצגה ב- 50 ש"ח בלבד. "ספארי"- המסע אל שמורת החיות הרובוטיות: תערוכה חווייתית המשלבת התרחשות תיאטרונית, רובוטיקה, ופנטזיה. חללי המוזיאון יהפכו לסוואנה מלאכותית מרתקת, בהם יסיירו המבקרים בעזרת מדריך. בנוסף, בהיכל התרבות יוצגו סרטים לילדים ולכל המשפחה : הג'ונגל של קואטי, מוריס המדהים , חברים עד השמיים ועוד. בתרבוטק יוצגו מבחר הצגות לילדים , ושעות סיפור עם פעילות: "לילה במוזיאון", "דן דן הנגן", "פרדי הצפרדע והדייגים" ועוד .

• ב-30.7 העירייה תערוך אירוע קיץ מיוחד למשפחות ילדים עם  צרכים מיוחדים באמפי בת-ים עם מתנפחים רטובים, עמדות צילום ודוכני מזון למאות משפחות. ברישום מראש.

• חוגגים לאורך כל הקיץ גם במוצ"ש פנומנאל- מסע סובב עולם בטיילת בת-ים. במהלך סוף חודש יולי ולאורך כל חודש אוגוסט: כל מוצ"ש טיילת בת-ים תנחת במדינה אחרת מסביב לעולם, מופעי רחוב, הרכבים מוזיקליים, ריקודי עם,  פסלים חיים, דוכנים והפעלות בכניסה חופשית. 29.7 נוחתים באסיה, 5.8 נוחתים אירופה, 12.8 נוחתים ביוון, 19.8 במזרח הרחוק וב- 26.8 בדרום אמריקה. יש למה לחכות.

• קהילות העיר השונות חוגגות במגוון פעילויות לאורך כל הקיץ: עשרות של פעילויות קהילתיות ברחבי כל העיר, לאורך כל השבוע: "שני נשי", קהילות בגינות בכל הרובעים, "ריתמוזיקה", סדנת עששיות, קבלות שבת על הים, שישי בגינה, הפעלות "בייבי קואלה" ומפגשי קיץ וטיולים בקהילות השונות.

• הקיץ שייך לנערים: חוף הנוער חוזר: מתחם חברתי חינוכי ב"גל שלי" לבני נוער בגילאי 12-18, לפנאי משמעותי איכותי בימי הקיץ. מתחמי ישיבה, סדנאות ותכנים מגוונים. כל ערב עמדת דיג'י, עמדות מזון והמון הפעלות שוות. כל יום ב' החל מה-3.7 -14.8 (לא כולל ט' באב- 24.7). כל שבוע האירוע יהיה סביב מדינה אחרת: ארה"ב, ישראל, מקסיקו, איטליה, מרוקו וברזיל.

• כיתות אומן ייחודיות: ב- 18.7 כיתת אמן עם קווין רובין במגדלור נגבה, 24.7 כיתת אמן עם דניאל ליטמן בבית קצ"ב, 27.7 כיתת אמן עם ברהנו טגניה במרכז נוער החממה. מופע סטנדאפ של גיא הוכמן בהיכל התרבות ייערך במסגרת אירועי הנוער, בהיכל התרבות העירוני ב15.8.

• האירוע המרכזי של הקיץ 1-3.8: אהבה על החוף,  פסטיבל בת-ים ה-2

אהבה על החוף, פסטיבל בת-ים חוזר ובגדול!

הפסטיבל המדובר חוזר לבת-ים: האומנים הכי גדולים בארץ מגיעים לחוף הריביירה בבת-ים, בשיתופי פעולה ייחודים וחד פעמיים. השנה הפסטיבל מתרחב לשלושה ימי הופעות והפנינג של חגיגה מוזיקלית ייחודית המפגישה בין מיטב האומנים בישראל, על נוף מדהים של חופיה היפים של העיר בת-ים.

פתיחת השערים החל מהשעה 19:00, כל כרטיס לפסטיבל כולל את כל ההופעות באותו ערב.

מחיר מסובסד לתושבי בת-ים בחצי מחיר: 50 ₪ מחיר לתושב חוץ: 100 ₪

לו"ז פסטיבל אהבה על החוף:

1.8 - ברי סחרוף מארח את אליעד נחום, רביד פלוטניק מארח את נגה ארז

2.8 - עילי בוטנר וילדי החוץ, עברי לידר מארח את רן דנקר

3.8 - איתי לוי מארח את מרינה מקסימליאן עדן חסון מארח את הראל סקעת

בנוסף, במתחם ההופעות תהינה עמדות דוכנים ופודטראקס, פינות ישיבה רעש הגלים ובריזה מהים.

• מופע המזרקות המרהיב בישראל:

המופע שהביא אלפי צופים בכל ערב לחופיה של בת-ים, חוזר זו השנה השניה-

במשך כל חודש אוגוסט מדי ערב (ללא ימי שישי), בין השעות 20:30 -22:30  מופע מזרקות מים מתוך הים.
מופע מרהיב לצפייה מקו המזח בטיילת בת-ים בכניסה חופשית.

• פסטיבל הגלישה הענק שיציין גם עשור לגל שלי יערך בחוף הריבריירה ב11.8  עם תחרויות גלישה והפנינג גדול.

• מופע של להקת טיפקסבימות פיס 2023 בגן הי"א בבת-ים עם פסטיבל אוכל סובב עולם. האירוע יתקיים ב15.8 -בכניסה חופשית ברישום מראש.

• פסטיבל סוף קיץ פנומנל: נועה קירל מגיעה לבת-ים, הכוכבת הגדולה מגיעה להופעה חד פעמית ב- 21.8 באמפי בת-ים. מופע פתיחה: איזי. מחירי הכרטיסים יעמדו על 30 שקלים בלבד.

• בנוסף לכלל הפעילויות והאירועים, אגף הספורט מזמין אתכם ל"ספורט פנומנל" במהלך חודשי יולי-אוגוסט. עושים ספורט בכלל רחבי העיר בעשרות פעילויות - כדורסל בכיף, כושר באושר, רוקדים ונהנים, כדורעף בכיף, כדורשת לנשים, ריקוד וטניס שולחן באולמות הסורט עופר וחשמונאים. בפארק מנהטן החדש ייערכו אימוני נינג'ה ואקרובטיקה. ב-31.7 יתקיים "טורניר בעיר"- סטריטבול, נינג'ה וטניס שולחן בפארק מנהטן, לילה ורוד – כדורשת חופים מהשקיעה לתוך הלילה ב10.8, פסטיבל המטקות הגדול בבת-ים ייערך ב25.8 בחוף הסאנסט.

עיריית בת ים מציינת כי השינויים לאורך הקיץ, פרטים נוספים ומדוייקים, פתיחת רכישות כרטיסים למופעים יעודכנו באתר העירוני ובעמודי הדיגיטל העירונים.

לפרטים נוספים ורישום היכנס ל: לחצו כאן

להצטרפות לקבוצת וואטסאפ לעדכונים: לחצו כאן