לראשונה בבת-ים: מופע רחפנים מרהיב בערב יום העצמאות ה-75 למדינת ישראל

23.04.2023

בערב יום שלישי, עם סיומו של יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנפגעי פעולות האיבה תציין מדינת ישראל את יום עצמאותה ה75.
במסגרת אירועי יום העצמאות מודיעה עירית בת-ים כי תערוך לראשונה מופע רחפנים מרהיב וייחודי.

בשעה 20:40 עשרות רחפנים ימריאו לשמי בת-ים במשך 6 דק' ויציגו מגוון סמלים מרהיבים, צבעוניים ומפתיעים, אשר ילוו במוזיקה חגיגית במופע עוצר נשימה.

מופע הרחפנים הייחודי מצטרף לתוכנית הגדולה לחגיגות העצמאות בעיר, אשר ייערכו סמפר מוקדים.

המוקד המרכזי יתקיים באמפי פיס ובו יופיעו הכוכבים הגדולים. להלן הליינאפ הרישמי:

20:40 – לראשונה בבת-ים מופע רחפנים ייחודי!

20:50-  אודיה אזולאי

21:30 -להקות הייצוג

22:20 -מופע זיקוקים
22:25 - שלומי שבת

22:55 - גיא ויהל

23:20 - נתן גושן

בטיילת תערך במת עולים עם מיטב המופעים, בנוסף ייערכו השנה במות גם בשכונות:

ברמת הנשיא תוקם במה חגיגית בגינת הלנה ראפ, רחוב אנה פרנק 23 , ייערכו מופעים של כוכבי הילדים: "זוהר לא הפסקתי", עופר ומאור לצד פעילויות לכל המשפחה, דוכי שמחק והפעלות, בובות ענק ומוזיקה מקפיצה.

בתחכמוני, רחוב הרצל 58, תוקם במה חגיגית לציבור הדתי בשיתוף המועצה הדתית וגרעין גדי, ובה יערך מופע של להקת עניין אחר, מתנפחים, דוכני משחק, קיר צביעה ואטרקציות לילדים.

ברובע עמידר ברחוב נגבה 10 תוקם במה חגיגית בה תתקיים הופעה של להקת חווית הים לצלילי הבוזוקי לצד הפעלות לכל המשפחה.

קרדיט צילום: Sky Sparks