הרולדה של אורטל אטינגר
רולדה עם קצפת, אוכמניות ושוקולד – אורטל אטינגר
לרולדה:
3 ביצים
100 גרם סוכר
כפית תמצית וניל
100 גרם קמח
כפית אבקת אפייה
מעט גרידת לימון
למלית:
ריבת אוכמניות (או כל ריבה אחרת שאוהבים)
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג
הוראות הכנה:
מקציפים במיקסר את הביצים, סוכר ותמצית וניל במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף יציב. לתוך התערובת מקפלים (חשובה תנועת הקיפול) בעדינות קמח, אבקת אפייה וגרידת לימון. משטחים את המסה על תבנית משומנת היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-8-10 דקות.
מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה. למרוח ריבה על גבי הטורט ומעליה בזהירות את הקצפת. לגלגל בזהירות לגליל. ניתן לקט מעל בשוקולד מומס, קצפת ומעט ריבה.