עיריית בת ים
שירותים בקליק
תרבות ופנאי

יום מעשים טובים בבת-ים

בת ים נערכת ליום שכולו טוב: אלפי מתנדבים מבת ים ישתתפו ביום מעשים טובים שיתקיים ב-28.3.17, בשיתוף עמותת רוח טובה.

אלפי המתנדבים ובהם תלמידים, חיילים, סטודנטים, עובדי עירייה וחברות הבת וכן התושבים, יתכנסו בהיכל התרבות בעיר בבוקר יום המעשים הטובים ומשם יפתחו את ליבם ויתנדבו במהלך היום בכ- 200 פרויקטים ברחבי העיר.

המיזמים שיתקיימו השנה: שיפוץ קוסמטי לחצרות של בתים פרטיים ברחבי העיר כחלק משדרוג המרחב הציבורי ומבצע ניקיון אביב לקראת פסח, מועצת הנשים בחסות ושיתוף מסעדת ד"ר שקשוקה ועסקים נוספים, תחלקנה כריכים וחטיפי שוקולד לחיילים בקן הרכבת בת ים נהריה, פרוייקט תהליכי מתמשך, סריגת כובעים לחולי סרטן המחולקים במחלקה האונקולוגית בבית חולים "וולפסון" ובמחלק לאונקלוגיית ילדים בביה"ח "שניידר".

פרוייקט חד פעמי, תלמידי כיתות ו' בית ספר "הרצל", יארגנו ארוחת בוקר מזינה ובריאה למנקי הרחובות בעיר.

הפנינג האגודה למען הקשיש למועדון אנוש, פרויקט חד פעמי תרומת האגודה למען הקשיש לעמותת אנוש, לשמח את באי העמותה בפעילויות מגוונות ובהן: סדנת אפיית לחם, מספרי סיפורים, שירים ומסיבת ריקודים, פינות יצירה.

שוק קח ותן במרכז לגיל הרך ברחוב החלוצים 9 בשעה 10:00. עושים סדר בבית לקראת פסח? מדוע לזרוק? מוזמנים לקחת וגם לתת: נעליים, תכשיטים, אביזרי נוי, ביגוד ועוד.