12 גנים בעיר עוברים פיתוח ושדרוג נרחבים

01.12.2016

ממשיכים לשדרג את הגנים הציבוריים:

12 גנים בעיר מצויים בעבודות פיתוח ושדרוג נרחבות

בימים אלה החל מהלך רחב היקף של שדרוג שניים-עשר גנים ציבוריים ברחבי העיר. השבוע החלו עבודות הפיתוח בגנים ברחוב התחיה ברמת יוסף וברחוב הרצוג במרכז העיר, ובקרוב יחלו העבודות בגינות נוספות בדגש על פריסה עירונית רחבה. הגינות שישודרגו בנוסף במסגרת המהלך, הן: גן הניצחון ע"ש יצחק רבין, שרת, הגבעות, הזית, באבוב, אלי כהן, גן העיר, גינת החשמונאים וגינת נורדאו.

העבודות לשדרוג הגנים מתבצעות בשיתוף עיריית בת ים ופיס ירוק, והן יכללו בין היתר החלפת ריצופים, חידוש והוספת מתקני משחק, התקנת ריהוט רחוב ואשפתונים, הוספת הצללות כחלק מסיום התקנתן וריענון המראה הכללי של הגן.

השינוי העמוק שעברה בת ים בשנים האחרונות בהיבטים הקשורים למרחב הציבורי - הפך אותה למודל ודוגמה בקרב ערים רבות ברחבי הארץ. רק בשנה האחרונה זכתה בת ים לעיר בעלת הגינון המרשים ביותר בועידת ישראל לגינון, וקיבלה 5 כוכבי יופי בתחרות קריה יפה ומקיימת של המועצה לישראל יפה.